NInnis carpe diem

NInnis carpe diem
Ninnis Carpe Diem

lördag 7 maj 2011

Morgonpigg !!!

Har under morgonen suttit och klippt och klistrat i min inspirationsbok som handlar mest om trädgård men även inredning. Kom då på att det kanske är något som man kan dela med sig utav här på bloggen. Är inne på min andra klippbok där jag samlar på både "ögongodis" bilder och själv skriver och ritar in mina egna tankar och ideer till trädgården mm. Det är så här att jag tycker om att köpa tidningar som handlar om både trädgård och inredning men man kan inte spara på alla...(enligt min man ). Så då började jag att saxa ut det som gav mig inspiration och vips så har jag snart fyllt två egna böcker som då och då åker fram bara för att dom ger mig en skön känsla.
 


Måste också visa hur långt "sommaren" kommit här uppe i Piteå. Dessa bilder togs nu på morgonen på min runda i trädgården. Den översta bilden visar att det har fallit härligt regn under natten..(alla trädgårdsvänners dröm) och att solen nu tittar fram så det blir en fin dag.
Bild nummer två visar hur långt häggen har kommit i sin lövsprickning och med nattens regn och dagens sol så sker det säkert ganska mycket med grönskan under helgen.

Ha det så skönt !

/Ninni


 

3 kommentarer:

 1. Ja många tidningar blir det ;-). Vilken bra idé!

  Ha en riktigt skön trädgårdshelg!

  SvaraRadera
 2. Kul och samla bara det bästa ur tidningarna:)
  Har svårt att kasta alla fina tidningar och det blir ganska många.

  Ha en fin helg
  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Bra ide , här sparas massor av fina tidningar som innehåller nåt inspirerande för att sen aldrig hitta just det man letar efter. Ska nog copa det och passa på nån dag i solstolen :-)
  Ha en fin kväll.

  Kram bittan

  SvaraRadera