NInnis carpe diem

NInnis carpe diem
Ninnis Carpe Diem

måndag 25 maj 2015

Härlig bladsprickning....=)


Godafton....!!!Mina klematisar "Kajsa" och
 "Albina Plena" skjuter 
gröna skott.

Knoppar som lovar en
 underskön grönska och 
härlig blomning....=)
Tänk vilken härlig tid som 
ligger framför oss.....=)


Lev och må....!!!Kram Ninni


6 kommentarer:

 1. Ja som jag och Skomakaren alltid säger . Man ska vara ledig mellan hägg och syren ...... men det har vi visst redan passerat . Här är syrenerna nästan utslagna , plockade in en bukett igår att njuta av .
  Ha en finfin start på v . Kram B

  SvaraRadera
 2. Visst blir man glad när man ser att det börjar spira och knoppas, hoppas bara att det snart blir lite varmare, så man slipper ha jacka och vantar på sig i trädgården:-(

  SvaraRadera
 3. Ja verkligen. Det känns så bra nu då vi har det mesta framför oss. / Britt

  SvaraRadera
 4. Härligt med klematis! Har ni problem med den otäcka klematisbladstekeln? I Bodentrakten förstörs all småblommig klematis mitt i sommaren av dess glupska larver, men plantorna verkar klara det, trots att i princip alla blad äts av.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo då dom rackarna finns även här i Piteåtrakten. Hemma i Hortlax hade jag väldiga problem med en klematis "Piilu" men som tur var har jag klarat mig från dessa illbattingar nere vid Piteå skärgården där stugan ligger och dessa två plantor finns...peppar peppar.....kanske för blåsigt....=)

   Radera
  2. Jo då dom rackarna finns även här i Piteåtrakten. Hemma i Hortlax hade jag väldiga problem med en klematis "Piilu" men som tur var har jag klarat mig från dessa illbattingar nere vid Piteå skärgården där stugan ligger och dessa två plantor finns...peppar peppar.....kanske för blåsigt....=)

   Radera