NInnis carpe diem

NInnis carpe diem
Ninnis Carpe Diem

torsdag 28 april 2011

Vårkänningar....jomenvisst...=)Vi har underbara dagar under vårt påsklov solen värmer upp våra frusna lekamen och tär verkligen på snön som ligger kvar. På  framsidan av huset har jag även kunnat rensa fram lite plantor och kolla in att dom har klarat sig. Vi är på gång... vi är laddade tycks mina plantor... sjunga ut till mig...=)Visst händer det saker i naturen också men hos oss exploderar nästan allt på en gång. Här är det häggen som alltid brukar vara tidig som visar lite grönska. Så det blir sommar i år också fastän man tvivlade i februari när termometern visade -30 grader kallt i nästan 3 veckor.
 Må solen lysa på er alla !!!

/Ninni


3 kommentarer:

 1. Ja, visst är det underbart! Det är sådan härlig känsla när allt vaknar till liv igen. Och man är lika förvånad varje år...

  Kram, Jenny

  SvaraRadera
 2. Vårt påsklov är över och nu är jag tillbaks på jobbet igen. Skönt att ni har fint väder på ert påsklov också!!!! NJUT!!!

  Kul med altanbygget, det blir säkert jätte fint!

  Ha det bra

  SvaraRadera
 3. Halloj, tycker det är så härligt att även norra delen av vårt land får uppleva denna tidiga vårvärme. Jag tar en runda i trädgården varje morron & kollar vad som är på väg upp, underbart.

  Må så gott & njut av våren/Ninna

  SvaraRadera